Gå til indhold
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport

Opstrengning af ketchere

Hos Racketlife har du muligheden for at få strenget din ketcher op til konkurrencedygtige priser. Vores opstrengere er blandt landets bedste og mest erfarne, og vi sætter en ære i at strenge din ketcher op hurtigst muligt og til en billig pris, så du hurtigt kan komme på banen igen. 

I Racketlife er vi eksperter i opstrengninger inden for ketchersport. Uanset om du vil have nye strenge i din badmintonketcher, tennisketcher eller squashketcher, har vi et bredt udvalg af strenge. Hvis du har brug for vejledning i valg af den bedste opstrengning for dig, står vores eksperter klar til at hjælpe. 

En opstrengning tager 15-30 minutter afhængig af ketcherens sværhedsgrad. Vi har mange forskellige typer af strenge til både badminton, tennis og squash. På nedenstående sider kan du se vores udvalg af strenge og priser i de enkelte sportsgrene:

Opstrengning af badmintonketchere

Opstrengning af tennisketchere

Opstrengning af squashketchere

Hvad koster en opstrengning af din ketcher?

En opstrengning inkl. selve strengen koster ca. 250 kr. Den eksakte pris afhænger af hvilken streng, du ønsker at få sat i ketcheren. 

Vi strenger op på nogle af markedets bedste opstrengningsmaskiner, og alle vores opstrengere har stor erfaring i ketchersport, så du kan få din opstrengning, præcis som du ønsker den. Uanset om spiller tennis, squash eller badminton, leverer vi topkvalitet i din opstrengning, og du kan altid vælge imellem et bredt udvalg af forskellige strengetyper.  

OBS: Opstrengningen er på eget ansvar, hvis der er revner eller store ridser i ketcheren. Hvis du er i tvivl, om din ketcher kan tåle at blive strenget op, bør du altid rådføre dig med os, inden opstrengningen begyndes. 

Ekspresopstrengning: Få din ketcher strenget op, mens du venter

Hvis du har travlt og har brug for at få strenget din ketcher op samme dag, kan du mod et lynservice-gebyr på 100 kr. få klaret din opstrengning med det samme. Det vil sige, at du indleverer ketcheren hos os i vores fysiske ketchersportsbutik i København, og vi strenger den op øjeblikkeligt. Du kan vente i forretningen og få en kop kaffe, eller du kan gå en tur, mens du venter, og ca. 30 minutter senere har vi din ketcher klar. Ønsker du en ekspresopstrengning, skal du kontakte os på forhånd og aftale en tid.

-- subify Snippet Start -->