Gå til indhold
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport

Guides

RSS
 • Guide til valg af fjerbold
  marts 1, 2024 Lars Kleiminger

  Guide til valg af fjerbold

  Der findes mange forskellige typer af badmintonbolde, og det kan være svært at finde frem til lige netop den bold, der passer perfekt til dit behov. I valget af den rigtige fjerbold skal du være særligt opmærksom på boldens kvalitet, holdbarhed og hastighed. I denne komplette guide til valg af bolde til badminton kan du blive meget klogere på de forskellige typer bolde. Og vi giver dig selvfølgelig tips og tricks til, hvordan du skal opbevare dem, og hvordan du kan forlænge holdbarheden på dine bolde.
  Læs nu
 • Guide til valg af badmintonsko
  marts 1, 2024 Lars Kleiminger

  Guide til valg af badmintonsko

  Læs vores komplette guide til valg af den helt rigtige badmintonsko for dig. Vi gennemgår, hvad du især skal lægge vægt på inklusiv vigtige parametre som skoens stødabsorbering, støtte og pasform. Desuden kan du blive klogere på, hvor længe en badmintonsko egentlig holder, og hvordan du kan forlænge skoens levetid.
  Læs nu
 • Guide til valg af badmintonketcher
  marts 1, 2024 Kasper Pedersen

  Guide til valg af badmintonketcher

  Er du i tvivl om hvilken badmintonketcher, du skal vælge? Frygt ej! Vi har lavet den ultimative guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have ny ketcher. Bliv klogere på vigtige emner som ketcherens stivhed, vægtbalance og valg af ketcher ud fra spilleniveau.
  Læs nu
-- subify Snippet Start -->