Gå til indhold
Prismatch på alt i ketchersport ✔️ Gratis fragt på alle ordrer over 499 kr ✔️ Fysisk butik på Frederiksberg ✔️
Prismatch på alt i ketchersport ✔️ Gratis fragt på alle ordrer over 499 kr ✔️ Fysisk butik på Frederiksberg ✔️

Guides

RSS
  • De bedste badmintonsko 2024 ⎸ Top 6 ⎸ Bedst i test
    september 23, 2024 Joachim Buchwald

    De bedste badmintonsko 2024 ⎸ Top 6 ⎸ Bedst i test

    At vælge de rigtige badmintonsko kan have en stor indflydelse på din præstation på banen. I denne guide præsenterer vi de seks bedste badmintonsko i 2024, fra anerkendte mærker som Victor, Mizuno og Yonex. Vi fokuserer på nøglekriterier som stødabsorbering, stabilitet, greb og letvægt, som er afgørende for badmintonspillere på alle niveauer. Læs med for at finde ud af, hvilken sko der passer bedst til dig og dit spil.
    Læs nu
  • De bedste billige badmintonketchere
    september 6, 2024 Joachim Buchwald

    De bedste billige badmintonketchere

    Er du ny til badminton og leder efter det rigtige, men også billige udstyr? Vi har samlet en liste over de bedste og mest prisvenlige badmintonketchere, der hjælper dig med at udvikle dine færdigheder uden at sprænge budgettet. Få kvalitet og alsidighed med ketchere fra FZ Forza, Victor og Yonex, der alle tilbyder en blanding af kontrol, kraft og holdbarhed – til en pris, der ikke kan være billigere.
    Læs nu
  • Badmintonketcher med to badmintonbolde på, liggende på gulvet af en badmintonbane
    oktober 22, 2024 Joachim Buchwald

    Den bedste badminton ketcher 2024 - Top 5

    Det kan være svært at udpege én badminton ketcher som den absolut bedste i verden. Derfor har vi samlet en liste over fem topmodeller, der anvendes af nogle af verdens absolut bedste spillere. I denne artikel rangerer vi ketcherne baseret på pris og guider dig til at finde den, der passer bedst til både dine behov og dit budget. Vi har lavet en top 5 for både nybegyndere og øvede spillere, så du kan finde den ideelle ketcher uanset dit niveau. Uanset om du spiller badminton, tennis, padel eller squash, finder du alt det nødvendige udstyr på racketlife.dk, padellife.dk og squashlife.dk.
    Læs nu
  • Guide til valg af fjerbold
    september 6, 2024 Lars Kleiminger

    Guide til valg af fjerbold

    Der findes mange forskellige typer af badmintonbolde, og det kan være svært at finde frem til lige netop den bold, der passer perfekt til dit behov. I valget af den rigtige fjerbold skal du være særligt opmærksom på boldens kvalitet, holdbarhed og hastighed. I denne komplette guide til valg af bolde til badminton kan du blive meget klogere på de forskellige typer bolde. Og vi giver dig selvfølgelig tips og tricks til, hvordan du skal opbevare dem, og hvordan du kan forlænge holdbarheden på dine bolde.
    Læs nu
  • Guide til valg af badmintonsko
    september 23, 2024 Lars Kleiminger

    Guide til valg af badmintonsko

    Læs vores komplette guide til valg af den helt rigtige badmintonsko for dig. Vi gennemgår, hvad du især skal lægge vægt på inklusiv vigtige parametre som skoens stødabsorbering, støtte og pasform. Desuden kan du blive klogere på, hvor længe en badmintonsko egentlig holder, og hvordan du kan forlænge skoens levetid.
    Læs nu
-- subify Snippet Start -->