Gå til indhold
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport

Test af ketchere og bat

Hos Racketlife har du mulighed for at afprøve de fleste tennisketchere og padelbat inden køb. På den måde kan du mærke, om den passer til din spillestil og niveau, inden du beslutter dig.

Demoketcherne befinder sig i vores fysiske butik på Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg, og lånes med herfra. Du kan låne 1-2 ketchere/bat i 3-5 dage, så du har god mulighed for at spille med dem et par gange og danne et godt indtryk af deres performance.

Test af tennisketchere

I øjeblikket kan du blandt teste følgende tennisketchere:

Hvordan foregår test af tennisketchere?

Testordningen er lavet med henblik på køb af en ny ketcher. Den er tænkt som en service til vores skønne kunder, så du kan teste ketcheren, inden du køber den. På den måde undgår du at investere i en ketcher, som ikke matcher din spillestil og føling. Ordningen skal ikke ses som en lejeaftale, hvis du "bare" skal spille en enkelt gang. 

Der betales 200,- i depositum pr. ketcher, du låner med. Hvis du køber en vilkårlig ketcher efterfølgende, fratrækkes det fulde depositum. Depositum kan ikke bruges på andre varer end tennisketchere og er ikke refundérbart.

Test af padelbat

Hos Racketlife har vi et bredt sortiment af padelbat, som du kan teste inden køb. Vi har ikke testudgaver af alle bat, men på især de nyeste modeller i mellem- og topkategorierne er vi bredt funderet. Hvis du er i tvivl, om vi har et bestemt padelbat hjemme til test, er du velkommen til at skrive til os på chatten. Vilkårene for test af padelbat er beskrevet ovenfor. Find inspiration til dit næste padelbat i vores store udvalg her.

-- subify Snippet Start -->