Gå til indhold
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport
Racketlife byder dig hjertelig velkommen til Danmarks nye ketcherudbyder - alt i ketchersport

Om os

Racketlife - Din specialist i ketchersport

Velkommen til Racketlife.dk. Vi har et af de største udvalg indenfor ketchersportsudstyr i Danmark med de mest kendte og bedste mærker. 

Hos os er du altid sikret muligheden for god betjening og rådgivning ved køb af ketsjere, bat, sko, tasker og øvrigt udstyr. Og vi kan selvfølgelig også strenge din ketcher op hurtigt og professionelt, hvis du skal have nye strenge i.

Foruden Racketlife.dk, hvor du finder vores fulde sortiment i ketchersport, har vi specifikke sider til de enkelte ketchersportsgrene, heriblandt Padellife.dk, Squashlife.dk og Picklelife.dk. Vi deler også lokaler med disse sites i vores fælles fysiske forretning på Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C / Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg C. Forretningen ligger på et hjørne og har derfor to adresser, der begge fører til lokationen. 

Kom endelig forbi og oplev en rigtig specialbutik med alt, hvad du behøver til ketchersport. Alle medarbejdere har stor kendskab til ketchersport og kender de forskellige typer af både ketchere, bat, sko og brands i butikken. 

Du kan også altid købe det samme udstyr og få den samme rådgivning online.  Du kan kontakte os her.

-- subify Snippet Start -->